Een ervaring rijker, wat een prachtige voorstelling!

Een ervaring rijker, wat een prachtige voorstelling!

Afgelopen periode bezochten onze kinderen van groep 5/6 de theatervoorstelling "Odiezee", van Holland Opera. Een prachtige voorstelling, waar onze kinderen van begin tot het einde volop van genoten hebben. Een unieke ervaring voor een groot aantal van de kinderen, want "Naar een operavoorstelling ga ik niet elke dag, eigenlijk ben ik er nog nooit geweest", aldus een van onze kinderen. 

Het verhaal van een muzikale zwerftocht, een bewerking van Abdelkader Benali. 

"Er woont een meisje met haar 3 moeders in een flatje, 3-hoog achter. Ze maakt zich zorgen over het klimaat en de stijgende zeespiegel en krijgt al snel de bijnaam O! die! Zee! Ze mist haar vader; hij is de zee op om mensen te redden. Odiezee probeert hem te bellen, maar haar moeders willen daar niets van weten. Hij heeft het te druk, hij is te ver weg, hij mag absoluut niet gestoord worden. Odiezee besluit hem zelf te gaan zoeken. En zo voert haar tocht langs de ‘zeeschuimende’ jongens via het Oog en de verleidelijke Sirenes naar de snackbar van Circe. Een tocht waarin ze niet alleen haar eigen moed ontdekt, maar ook dat wat werkelijk van waarde is."

Kortom, een prachtig verhaal met prachtige muziek, maakt dat onze kinderen met een ervaring rijker weer terug naar school gingen en hier nog lang over zullen napraten. 

Bedankt aan alle hulpouders die mee waren om te rijden en/of ook genoten hebben van dit bezoek.

Media
  • GridArt_20241019_205954971
De Gondelier, voor ouders
die op zoek zijn naar een
passende school voor hun kind(eren)!

Contact

Zwartsluiskade 2
3826 EG Amersfoort

033-253 04 01
info.gondelier@meerkring.nl

Ben je op zoek naar een stageplek? Mail dan naar 
stage.gondelier@meerkring.nl voor meer informatie over de mogelijkheden. 

 

Volg ons

Wij communiceren met onze ouders via Parro. Daarnaast is onze school te vinden op Facebook, LinkedIn en Instagram. 
https://instagram.com/ods_degondelier?igshid=OGQ5ZDc2ODk2ZA==

Stichting

ODS De Gondelier  is aangesloten bij Meerkring. Meerkring is een stichting voor openbaar en algemeen bijzonder onderwijs en heeft 21 aangesloten scholen.

Wil je werken in het basisonderwijs in Amersfoort, heb je een vraag of ben je benieuwd wat Meerkring precies doet? Kijk dan op www.meerkring.nl

Stichting Meerkring
Amsterdamseweg 41
3812 RP Amersfoort

Tel.: 033 479 98 17
E-mail: info@meerkring.nl
Lees verder