Door de leerkuil met "Levelwerk"!

Door de leerkuil met "Levelwerk"!

We vinden het op onze school erg belangrijk dat we goed aansluiten bij de onderwijsbehoeften van onze kinderen. In de klassen worden de lessen gegeven op verschillende niveaus. Op de donderdagen worden de kinderen die werken met "Levelwerk" in groepjes uit de klas gehaald om samen hiermee aan de slag te gaan. Deze lessen worden gegeven door een collega die gespecialiseerd is op dit gebied. Samen met de collega's uit de werkgroep "Meer en hoogbegaafdheid" zorgt zij ervoor dat er een passend en uitdagend aanbod is. Dat het niet altijd gelijk lukt is soms voor de kinderen nog even lastig, maar juist de bedoeling. We stimuleren de kinderen om de "Leerkuil" in te duiken. Soms is de weg uit de leerkuil eenvoudig te vinden, soms lijkt de weg zoek, maar door samen te werken of door te stimuleren om nogmaals hard na te denken, worden er mooie ontwikkelingen doorgemaakt. De kinderen zijn niet alleen op donderdag met "Levelwerk" bezig, maar werken hier elke dag aan/mee, doordat we het reguliere lesaanbod voor deze kinderen compacten, zodat er tijd is om te verrijken en verdiepen. Een kracht van onze school.

Media
  • GridArt_20241016_205754627
De Gondelier, voor ouders
die op zoek zijn naar een
passende school voor hun kind(eren)!

Contact

Zwartsluiskade 2
3826 EG Amersfoort

033-253 04 01
info.gondelier@meerkring.nl

Ben je op zoek naar een stageplek? Mail dan naar 
stage.gondelier@meerkring.nl voor meer informatie over de mogelijkheden. 

 

Volg ons

Wij communiceren met onze ouders via Parro. Daarnaast is onze school te vinden op Facebook, LinkedIn en Instagram. 
https://instagram.com/ods_degondelier?igshid=OGQ5ZDc2ODk2ZA==

Stichting

ODS De Gondelier  is aangesloten bij Meerkring. Meerkring is een stichting voor openbaar en algemeen bijzonder onderwijs en heeft 21 aangesloten scholen.

Wil je werken in het basisonderwijs in Amersfoort, heb je een vraag of ben je benieuwd wat Meerkring precies doet? Kijk dan op www.meerkring.nl

Stichting Meerkring
Amsterdamseweg 41
3812 RP Amersfoort

Tel.: 033 479 98 17
E-mail: info@meerkring.nl
Lees verder