Gondelier toppers in het water! 

Gondelier toppers in het water! 

Afgelopen zondag hebben twee teams van ODS De Gondelier meegedaan aan het Amersfoortse waterpolotoernooi. De waterpoloclinic die onze kinderen een tijdje geleden hebben gevolgd, kwam nu goed van pas. De bal werd goed overgespeeld en meerdere malen werd het doel van de tegenstander gevonden. Het plezier was op de gezichten van de kinderen af te lezen. Wederom was er weer veel talent in het water te zien! Na een aantal partijen te hebben gespeeld, werd duidelijk dat ons bovenbouwteam de 1e prijs in ontvangst mocht nemen. Hier was niet alleen het team zelf, maar ook het andere team erg trots op. Een beker die we aan onze prijzenkast mogen toevoegen en waar we nog lang aan terug zullen denken! Fijn dat er vele ouders weer hielpen en als supporter aan het bad te vinden waren. Als het aan onze kinderen ligt, doen we zeker volgend jaar weer mee!

Media
  • WhatsAppImage2024-06-18at07.41.20
De Gondelier, voor ouders
die op zoek zijn naar een
passende school voor hun kind(eren)!

Contact

Zwartsluiskade 2
3826 EG Amersfoort

033-253 04 01
info.gondelier@meerkring.nl

Ben je op zoek naar een stageplek? Mail dan naar 
stage.gondelier@meerkring.nl voor meer informatie over de mogelijkheden. 

 

Volg ons

Wij communiceren met onze ouders via Parro. Daarnaast is onze school te vinden op Facebook, LinkedIn en Instagram. 
https://instagram.com/ods_degondelier?igshid=OGQ5ZDc2ODk2ZA==

Stichting

ODS De Gondelier  is aangesloten bij Meerkring. Meerkring is een stichting voor openbaar en algemeen bijzonder onderwijs en heeft 21 aangesloten scholen.

Wil je werken in het basisonderwijs in Amersfoort, heb je een vraag of ben je benieuwd wat Meerkring precies doet? Kijk dan op www.meerkring.nl

Stichting Meerkring
Amsterdamseweg 41
3812 RP Amersfoort

Tel.: 033 479 98 17
E-mail: info@meerkring.nl
Lees verder